Dilemma.hu
Keresés
ÁllatokBefektetések és gazdaságCsaládi életÉtelek és italokEzotéria és természetfeletti

Mi a logika abban, ha valaki így viselkedik egy közösségi oldalon?

9 hónapja

1

241

Mi a logika abban, ha valaki így viselkedik egy közösségi oldalon?

Van egy kolléganőm (férfi vagyok), egy cégnél dolgozunk, de más-más településen. Néha értekezleteken látjuk egymást, meg időnként hivatalos ügyekben beszélünk telefonon. Régebben megjelöltem őt egy közösségi oldalon, vissza is igazolt, aztán a múltkor meglepődve láttam, hogy az oldal lehetséges ismerősként ajánlja fel őt, és mikor rámentem az adatlapjára, nem volt az ismerősöm. Nem jelöltem meg újra, gondoltam, ha esetleg törölt, akkor lelke rajta. Nemsokára viszont azt láttam, hogy ő jelölt meg engem, és visszajelöltem. Ez most akkor mégis mi? Hogyan tűnhetek el valakinek is ismerősei közül, aztán meg miért jelöl meg?


Válaszok

Összesen 1 válasz

25
9 hónapja

Én személy szerint a kollégákkal való ismerősnek jelölésnek nem vagyok híve, jobb a munkát és a magánéletet különválasztani. Már csak azért is, mert nem kell hogy a munkahelyemen a hétvégi programjaimról, családi fotóimról ítéljenek meg. Bár nem derült ki az írásodból, gondolom nem a Linkedin-ről van szó. Ha kialakul egy baráti viszony (együtt ebédeltek, munkahelyen kívüli programokat szerveztek), már mehet a Facebook jelölés, de addig szerintem nem illik. Egyébként ismerősöket törölgetni csak az éretlen h... libák szoktak.

1 komment

A témaindító válasza
9 hónapja

Nyilván mindenki máshogy látja a dolgokat, szerintem aki fényképek alapján ítél meg úgy, hogy egyébként ismer, az csak őt minősíti. A munkát és a magánéletet nem lehet teljesen szétválasztani, a munkahelyen is óhatatlanul előjönnek magánjellegű dolgok. Engem amúgy nem zavar, ha megjelöl valaki olyan, akivel ismerjük ugyan egymást, de nem annyira mély a kapcsolatunk, viszont szeretem a logikus dolgokat, és abban semmi értelmet nem látok, hogy valaki visszaigazol, aztán eltűnök az ismerősei közül, majd x idő múlva ő jelöl meg engem.

Ennyi!
HIRDETÉS

Regisztrálj és kezdd el gyűjteni a zsetonokat, melyeket aztán értékes nyereményekre válthatsz be a webshopunkban!

Kiemelt kérdés

9 hónapja

6

0

63

Kedves Felhasználók! Kérlek mondjátok el véleményeteket a dilemma.hu oldalról!

Szavazás

Szavazás

Loading...
Általános Szerződési FeltételekAdatkezelési tájékoztatóSüti tájékoztatóPromóciós szabályzatKapcsolat

Webnest Web Agency © 2023